Logo De Kraanvogels
Logo De Kraanvogels
Logo De Kraanvogels
HomeOmgeving

Omgeving

Er is van alles te beleven en te doen in de omgeving rondom onze groepsaccomodatie.

Ideale locatie

De Kraanvogels bevindt zich in het Brabantse Loon op Zand. Gelegen tussen prachtige bosgebieden, de Loonse- en Drunense duinen en natuurgebied Huis ter Heide. Ook een prima uitvalsbasis voor een dagje uit naar ‘s-Hertogenbosch of Tilburg.

Op 15 min. loopafstand ligt een bushalte. Hierdoor is het mogelijk om heel eenvoudig met het openbaar vervoer op je bestemming te komen.

Uiteraard brengen we je ook graag met onze gezellige huifkar naar je bestemming. Deze rijdt op maandag, woensdag, zaterdag en zondag.

Fietsen, wandelen, mountainbiken en paardrijden

De Loonse en Drunense Duinen is de ideale plek hiervoor! Voor meer informatie bezoekt je de site van Natuurmonumenten. Onze vakantiewoning grenst aan de mooiste mountainbikeroute van Nederland. Mountainbikes kun je huren bij Recreatief Loon op Zand.  Zij bezorgen de fietsen ook op locatie.

Voor het mountainbiken heb je een vignet of dagpas nodig. Deze kun je bestellen bij https://www.natuurmonumenten.nl/mtb/vignet.

Natuurgebied Huis ter Heide

Aan het einde van onze straat vindt je Huis ter Heide. Een wandeling door dit afwisselende natuurgebied is de moeite waard. Er lopen Schotse Hooglanders in dit gebied en bij de vennen vind je vele watervogels.  Paardrijden is in dit gebied toegestaan.

Wil je een reservering doen? Neem contact met ons op.

Zwembaden

Waterliefhebbers kunnen, zowel bij mooi als bij minder mooi weer, terecht in de omgeving van onze groepsaccommodatie in Loon op Zand.

Dierenpark

Is het een dagje wat minder goed weer? Laat je verrassen in het overdekte dierenpark ‘de Oliemeulen’. In het vreemdste dierenpark van Nederland worden dagelijks demonstraties verzorgd met spinnen, slangen en roofvogels.
www.oliemeulen.nl

Actieve uitjes

Er zijn een hoop gezellige uitjes te vinden op korte afstand van onze vakantiewoning in Loon op Zand.

Bij onze groepsaccommodatie in Loon op Zand kun je op een leuke manier de Loonse en Drunense duinen verkennen met een gids.
www.np-deloonseendrunenseduinen.nl

Noord-Brabant Natuur museum

Nieuwsgierig naar natuur en al haar bijzonderheden?
www.natuurmuseumbrabant.nl

Logo De Kraanvogels
Wilt u weten of onze accomodatie beschikbaar is op de voor u gewenste data? Op onze pagina reserveren kunt u de beschikbare data vinden.
Meer informatie
De Kraanvogels © 2024 Alle rechten voorbehouden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram