Buiten de bosrijke omgeving van het Nationaal Park de Loonse- en Drunense duinen en natuurgebied Huis ter Heide is er nog veel meer te zien en te doen!

Beleefroute
Huis ter Heide

In Huis ter Heide loopt een mooie beleefroute die voor alle leeftijden interessant is. Met een mooie wandeling beantwoord u vragen waarmee punten zijn te verdienen. Onderling kan dan gekeken worden wie de meeste kennis van de natuur heeft. Leuk voor ieder en u bent heerlijk van de omgeving aan het genieten. Gratis te downloaden op uw telefoon.

De Efteling
Wereld vol Wonderen

En wat te denken aan een dagje uit naar
attractiepark de Efteling. Dit prachtige park ligt zomaar in onze achtertuin. Hier kunt u desgewenst met de huifkar naar toe gebracht worden. Buiten dat dit heel gezellig is, hoeft u ook niet in de file te staan of het parkeertarief te betalen.

In Dongen is een park opgericht dat u terugbrengt naar de ijzertijd. Hoe leefden de mensen toen in Brabant.

Bij het Karrewiel kan een hilarisch spel gespeeld worden. Karregolf! In groepjes kunt u het hele parcours doorlopen. En daarna op het gezellige terras gezellig napraten.

Vlees, dat komt uit de supermarkt”, zeggen sommige kinderen. Maar hoe leuk is het om te zien hoe het echt op een boerderij er aan toe gaat. In deze educatieve kijkstal zie je de varkens en leer je over hun leven.

Aan het einde van onze straat ligt een schuilkelder uit de 2e Wereldoorlog. Deze is op afspraak te bezoeken en er kan door de Heemkundekring uitleg gegeven worden. Een hele beleving om hier rond te lopen.

En er is nog veel meer! We denken graag mee als u aangeeft waar uw interesse naar uitgaat.