Logo De Kraanvogels
Logo De Kraanvogels
Logo De Kraanvogels
HomeReglement

Reglement

Hier vindt u ons reglement.

Aansprakelijkheid:
Wij achten ons niet aansprakelijk voor vermiste of beschadigde eigendommen van hen die hier verblijven. Gebruik van speeltoestellen is voor eigen risico!
Alleen balspelen in de tuin zijn toegestaan.

U dient zelf voor een annuleringsverzekering en aansprakelijkheidsverzekering te zorgen.
Voor evt. ongevallen dient u zelf voor een EHBO trommel te zorgen.

Borg:
De borg wordt ingehouden als verhuurder tijdens uw verblijf tegen geluidshinder en/of overlast heeft moeten optreden, of het gebouw niet naar behoren wordt achtergelaten. De borg dient ter verrekening van eventuele schade aan het vakantieverblijf c.q. de inboedel tijdens het verblijf.

Geluidshinder:
Er is audioapparatuur aanwezig in het vakantiehuis. Losse boxen zijn niet toegestaan in en buiten de accommodatie.
Met het oog op overlast moet het tussen 24.00u en 9.00u uur rustig zijn buiten het vakantiehuis. Het binnen geluid dient ten allen tijde geen enkele overlast op te leveren voor de omgeving!

Toegankelijkheid:
Het gehuurde bestaat uit het vakantiehuis de Kraanvogels en daarbij behorende inventaris, alsmede de omringende tuin behorende bij het vakantiehuis.
Het privé erf, overige bedrijfsgebouwen en stallen van verhuurder behoren niet bij vakantiehuis de Kraanvogels en zijn dus niet toegankelijk.

Gebruik Speelhal:
Er wordt u aangeboden om 1x tijdens uw verblijf gebruik te maken van de Speelhal. Deze is ingericht met Oud Hollandse Spelen en een ruimte voor teamactiviteiten. Op het contract dient u aan te geven of u van de Speelhal gebruik wilt maken.
Speelhal dient opgeruimd te zijn bij vertrek. Wilt u erop toezien dat met de aanwezige spelmaterialen zorgvuldig wordt omgegaan?

Huisdieren:
Zijn niet toegestaan.

Nachtregister:
U dient het ingevulde nachtregister bij aankomst af te geven ivm calamiteiten!

Meubilair:
Bedden, matrassen en huismeubilair niet verplaatsen zonder overleg, dit in verband met de brandveiligheid en eventuele aansprakelijkheid met betrekking tot de verzekering!
Heeft u een bijzetbed nodig, dan kunt u dit tot 1 week voor aankomst doorgeven.

Meebrengen:
– badhanddoeken
– toiletpapier, vuilniszakken
– schoonmaakmiddelen
– barbecue is te leen

Roken:
Het gehele huis is rookvrij. Het is niet toegestaan om binnen te roken.

Open vuur:
Open vuur met vuurkorf of vuurschaal is niet toegestaan.

Schade:
Schade toegebracht aan gewassen, inventaris, gebouwen etc. is voor rekening van de huurder.
Voor het ophangen van slingers o.i.d. zijn haakjes aangebracht dus geen punaises of plakband op deuren en muren plakken.

Vertrek:
Bij vertrek heeft de huurder de afwas gedaan, vaatwasser leeggeruimd en de vaat opgeruimd, de pannen en het gasstel schoongemaakt. Pedaalemmers geleegd. Afval gescheiden in de bestemde bakken voor aan de straat. Let op: Bij niet zorgvuldig scheiden van afval wordt € 35,00 in rekening gebracht.

Resten van de barbecue moeten opgeruimd zijn. Alle vertrekken en terrassen moeten veegschoon achtergelaten worden. Let op: Indien hieraan niet voldaan is, is verhuurder genoodzaakt extra schoonmaakkosten in rekening te brengen. De kosten daarvan bedragen € 30,00 per in te zetten medewerker.

Logo De Kraanvogels
Wilt u weten of onze accomodatie beschikbaar is op de voor u gewenste data? Op onze pagina reserveren kunt u de beschikbare data vinden.
Meer informatie
De Kraanvogels © 2024 Alle rechten voorbehouden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram